I.N.V.T. Content je digitalni marketing studio specijalizovan za pružanje usluga iz oblasti content marketinga

 • Irena - founder and CEO

  KO SMO MI

  Sa sedištem u Srbiji i klijentima širom sveta, mi stvaramo inspirativne poslovne priče koje povezuju i pružaju priliku malim biznisima da svoju priču ispričaju na nov i inovativan način. Upoznati smo sa svim prilikama koje digitalni marketing može ponuditi, ali ključno područje kojeg se radije pridržavamo je organska pretraga. Naše putovanje kroz prezentovanja priča koje drže pažnju ciljnoj publici je pokazalo da mali biznisi mogu kreirati unikatne priče i na taj način privući svoju publiku.

 • I.N.V.T. - INVITE. INNOVATE. INVOLVE

  Zdravo, moje ime je Irena Milovanović i ja sam osnivač i kreativni direktor I.N.V.T. Content studija koji nudi inovativna i efikasna content marketing rešenja. I.N.V.T. Content studio nastao je iz moje uporne želje da pomognem malim biznisima da kreiraju svoj jedinstveni način obraćanja i ispričaju svoju priču na način na koji smatraju da je usklađen sa njihovom misijom, ciljevima i vrednostima.

  FILOZOFIJA POSLOVANJA

  Misija - Naša misija je da Vam pomognemo da postignete bolje rezultate nudeći vam prilagođena funkcionalna rešenja i dokumentovanu content marketing strategiju.
  Naš cilj - Stvaranje jedinstvenih rešenja kroz inovativan pristup.
  Vizija - Cilj nam je da postanemo nezaobilazna adresa na kojoj će naši klijenti ostvariti puni potencijal svojih marketinških mogućnosti i poboljšati svoje poslovanje.

Pružite priliku svom biznisu da se takmiči zajedno sa velikim kompanijama tako što ćete zaintrigirati publiku inovativnim i kreativnim pristupom sadržaja.

Šta naši klijenti kažu o nama

 • "Irena je brzo prepoznala nedostatke u komunikaciji sa naslovnom stranicom mytoori.com-a. Zahvaljujući povratnim informacijama, napravio sam novu naslovnu stranicu koja pomaže posetiocima da lakše shvate sve prednosti mog proizvoda"

  Giwan Persaud

  mytoori.com ( Holandija )

 • "Kao vlasnica kozmetičkog salona "Strouk", kontaktirala sam INVT Content Studio kako bih pokušala da privučem više kupaca korišćenjem content marketing strategije. Tim INVT Content Studia uradio je kompletnu analizu i napravio novu content marketing strategiju prilagođenu kozmetičkom salonu. Toplo preporučujem INVT Content studio zbog pune posvećenosti i transparentnosti u svom procesu rada sa klijentima."

  Elena Sekerinova

  Salon lepote "Strouk" ( Severna Makedonija )

 • "Rad sa INVT Content Studiom je sjajno iskustvo. Oni su ažurni, brzi i profesionalni i vidno vole ono što rade. Svojim jedinstvenim setom veština pisanja i objavljivanja, mogu pretvoriti obični sadržaj u pokretačku snagu marketing mašine."

  Miloš Bojković

  CDL.support ( SAD )

Usluge

 • Razvoj strategije

  Sve započinje razumevanjem i usklađivanjem ciljeva i resursa sa ciljnom publikom i kombinovanjem tih informacija za razvoj logičkog plana. Content marketing strategija podrazumeva proučavanje konkurenata, razumevanje tržista i problema vaših potencijalnih kupaca.

 • Kreiranje sadržaja

  Proces kreiranja najpre počinje razradom ideja za stvaranje relevantnog, zanimljivog i interaktivnog sadržaja koji će privući vašeg budućeg kupca; zatim definisanjem njegove namene, izborom formata i njegovim uređivanjem za dalju distribuciju, čineći taj sadržaj dostupnim vašoj publici.

 • Distribucija sadržaja

  Distribucija sadržaja je čin promocije sadržaja vašoj ciljnoj publici u više medijskih formata kroz različite medijske kanale.

Kako radimo

Svaki brend kreće na svoje jedinstveno digitalno putovanje sa različitim potrebama i izazovima. Usluge I.N.V.T Content Studija pružaju malim kompanijama samopouzdanje i veštine da postanu digitalno osnažene - omogućavajući im da postanu samostalnije u sprovođenju content marketinga - da stvore bolje, duže i profitabilnije odnose sa svojim kupcima. Tamo gde jednostavno nije praktično izvodljivo da to uradite sami, rado ćemo Vam pomoći u popunjavanju praznog prostora između strategije i planiranja, pretvarajući ga u AKCIJU.

Besplatni Resursi

Previše kompanija troši vreme i resurse na neefikasna, brza rešenja, gubeći mogućnost kultivisanja dugoročnih vrednosti. Content marketing nije samo način razmišljanja, već može postati sredstvo koje bi pomoglo u kreiranju sveobuhvatne strategije digitalnog postojanja vašeg brenda. Kako bismo vam pomogli u kreiranju content marketing strategije i njenog dokumentovanja, za vas smo kreirali ove besplatne resurse.

Zakažite besplatnu konsultaciju

Prvi korak naše saradnje je zakazivanje 30 min. poziva (besplatnu konsultaciju), kako bismo saznali više o vašem biznisu i odgovorili na vaša pitanja o našem pristupu, mogućnostima I procesima rada.